Meteen naar de inhoud
Stukadoor
in maarssen

Stucen in Maarssen

Specht Stukadoors is al jaren een begrip in de regio Maarssen en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van stucwerk op alle soorten wanden en plafonds. Stucen is het proces van het aanbrengen van een dunne laag gips of een vergelijkbaar materiaal op oppervlakken om ze glad en strak te maken. Dit wordt vaak gedaan om oneffenheden te verbergen, om een gladde afwerking te creëren of om oppervlakken voor te bereiden voor schilderen of behangen.

Het stucen van wanden en plafonds vereist vaardigheid en precisie, omdat het resultaat de uitstraling van een ruimte sterk kan beïnvloeden. Het is belangrijk om een professionele stukadoor in te huren als u dit soort werk wilt laten uitvoeren om ervoor te zorgen dat het goed wordt gedaan.

In de regio Maarssen hebben wij al meerdere woningen, bedrijfspanden en winkels mogen voorzien van kwalitatief hoogwaardig stucwerk. Zo zijn wij o.a. actief in Maarssen en Maarssen-dorp, maar ook in Houten, Breukelen, De Meern en zelfs buiten de regio weten ze ons te vinden!

Benieuwd naar alle soorten stucwerk en mogelijkheden klik dan hier.

Uw wens, ons project.

Stel uw vraag
Kunnen wij u helpen?
Hi en welkom bij Specht Stukadoors
Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?