Ga naar de inhoud
Dienstverlening

Altijd oog voor details!

Voor een vrijblijvende offerte op maat
neem dan contact met ons op!

Sausklaar

Specht Stukadoors kan uw wanden en plafonds ‘’Sausklaar’’ laten opleveren. Bij sausklaar stucwerk wordt er een gipslaag aangebracht zodat uw wanden/plafonds geschikt zijn voor schilder en/of spuitwerk. Wij zorgen ervoor dat uw wanden en/of plafonds zodanig strak zijn afgewerkt dat de schilder (na drogen) direct aan de slag kan gaan! Sausklaar opleveren is een van de populairste afwerkingen van ons land.

Uiteraard kunnen wij ook voor u het schilderwerk verzorgen.

Spachtelputz

Iets anders dan een strakke gestucte wand? Dan kiest u voor Sierpleister/Spachtelputz. Deze vorm van stucwerk zorgt ervoor dat er een korrelstructuur op uw wand achterblijft. Een voordeel hiervan is dat deze vorm een stuk steviger is dan een strak gestucte wand en minder gevoelig is voor schades. Daarnaast kan de kleur van tevoren worden bepaald. Daarnaast kunt u zelf de korrelgrootte bepalen die varieert tussen de 1 en 4 millimeter. 
Daarnaast is het mogelijk om de wanden in de toekomst te voorzien van een andere kleur.

Beton Ciré

Beton ciré is een betonstuc dat bestaat uit een mengsel van beton/cement en hars. Door deze unieke samenstelling kan Beton ciré op bijna iedere ondergrond worden aangebracht. Om te zorgen dat het stucwerk krasbestenig en water- en vuilwerend is wordt er een speciale coating aangebracht. Zo is Beton ciré ook uitermate geschikt voor de natte ruimtes. 

Beton ciré is onderhoudsarm en zeer sterk en bestand tegen krassen en stoten. Daarnaast is Beton ciré leverbaar in meer dan 250+ kleuren.

Raapwerk

Middels ‘’Raapwerk’’ maken wij uw wanden en plafonds vlak en waterpas met een dikke laag gipsmortel. Raapwerk wordt vaak toegepast om muren die erg beschadigd zijn weer vlak te maken. Nadat wij deze extra laag pleister hebben aangebracht is er de mogelijkheid om deze af te werken middels; sauswerk, behang of sierpleister.
Vaak wordt deze vorm van stuc toegepast bij het renoveren van badkamers/keukens, in vochtige ruimtes of bij sloopwerkzaamheden waardoor muren ernstig beschadigd raken.

Schuurwerk

Specht Stukadoors kan u ook van dienst zijn als het gaat om ‘’Schuurwerk’’. Schuurwerk is een speciale afwerking welke varieert van 3 tot 5 mm dik op uw wanden of plafonds. Fijn schuurwerk laat middels ‘’slagen’’  een wolkachtig effect achter op uw wanden/plafonds wat een sierlijke uitstraling geeft aan uw woning.

Een ander bijkomend voordeel van schuurwerk is dat het vochtwerend is en dat het in egaal wit opdroogt en dus niet meer geschilderd hoeft te worden

Op zoek naar iets stootvaster stucwerk? Kies dan van  voor Spachtelputz.

Buitengevels

Naast de binnenkant van uw woning, is het ook mogelijk om de buitengevels te voorzien van stucwerk! Wanneer u uw gevel mooi strak wilt maken en wil voorzien van een kleur naar keuze is het stucen van uw buitengevel de ideale oplossing. Voor het stucen van uw buitenmuren gebruiken wij cementgebonden buitenmortel, dit omdat uw buitengevel anders dan uw binnenmuren veel meer voor zijn kiezen krijgt.  

Op uw buitengevels zijn diverse soorten stucwerk mogelijk. Denk hierbij aan glad stucwerk, maar ook spachtelputz en beton Cire behoren tot de mogelijkheden. 

Schilderwerk

Naast stucwerk kunnen wij ook direct het schilderwerk/spuitwerk op ons nemen. Een groot voordeel hiervan is dat wanneer uw wanden en plafonds opgedroogd zijn, wij direct aan de slag kunnen met het sauzen of spuiten hiervan.

Uiteraard kunnen wij een mooie combinatie prijs hiervoor rekenen en bent u niet afhankelijk van verschillende partijen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ornamenten

Een nog chiquere uitstraling in uw kamers creëren? Kies dan voor karaktervolle sierlijsten, profielen of ornamenten op uw plafond. Wij kunnen uw plafonds voorzien van een strakke sierplint of uw plafonds juist versieren met authentieke ornamenten en profielen. De mogelijkheden zijn eindeloos denk hierbij aan rozetten, perklijsten, kooflijsten, kroonlijsten en hoeklijsten.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de vele verschillende stijlen.

Uw wens, ons project.

Stel uw vraag
Kunnen wij u helpen?
Hi en welkom bij Specht Stukadoors
Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?