Ga naar de inhoud
Schilderwerk

Combi deal!

Pak uw voordeel!
Stucen inclusief sauswerk of spuitwerk!

Combipakket

Uw wanden en plafonds direct na het stucen laten voorzien van nieuw schilderwerk? Pak nu direct je voordeel met ons combinatiepakket!

Bent u op zoek naar een stukadoorsbedrijf die uw plafonds en wanden direct naar het stucen kan afwerken middels sauzen of spuitwerk? Dan is Specht Stukadoors de ideale oplossing! Onze professionals hebben jarenlange ervaring als het gaat om schilderen, sauzen en spuiten. Ze zullen zorg dragen voor een strakke en gladde afwerking van uw wanden en plafonds.

Een ander bijkomend voordeel is dat wij direct na het drogen van uw stucwerk aan de slag kunnen met het schilderwerk zodat u niet in de knoei komt met de planning. U bespaard hierdoor vele uren die u ook kan besteden aan de inrichting en overige afwerking van uw woning of bedrijfspand.

Hoge kortingen met ons combinatiepakket!
Profiteer nu direct van hoge kortingen door te kiezen voor een combinatie van stucwerk en sauswerk/spuitwerk bij Specht Stukadoors. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een mooie offerte op maat. We komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en op basis van het aantal meters een mooie combi prijs voor u te maken.   

Uw wens, ons project.

Stel uw vraag
Kunnen wij u helpen?
Hi en welkom bij Specht Stukadoors
Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?